Lapplandimporten.se  

Hej och Välkommen in på våran Hemsida, här hittar du information om företaget Lapplandimporten. 

Lapplandimporten är ett svensk familjeföretag som grundades av Pia & Thomas Naujoks i Malå / Västerbotten i början av 2010. Företaget började handla med vanliga handverktyg och skruvar.

2015 ändrades det dock eftersom sonen (Lucas) började studera att bli bilmekaniker och skulle börja starta en egen verkstad när utbildningen var klar och dessutom har det alltid funnits ett stort intresse för bilar i famliljen. Snabbt märkte vi ett stor behov av bilverktyg och specialverktyg och var inte nöjde med det vi hittade. Förutom den stora bristen på erbjudandet av specialverktyg saknades också kvaliten och urval av fordonsverktyg.

Vi kunde helt enkelt inte hitta ett företag som har verktyg som är för mekaniker och bilverkstäder som gjorde oss nöjda! Antingen dålig kvalitet, höga priser eller ett litet urval var det man hittar.

Det är punkten då vi började söka efter verktyg och specialverktyg i hela europa för att hittad en perfekt blandingen av kvalitet, pris och erbjudande.

Snabbt har det blivit mer och mer fokus på utrustning för bilbranschen.

Vi var nog inte dom enda som var onöjd med fordonsverktyg på den svenska markanden eftersom redan 2017 blev det en så stor efterfråga att vi gjorde steget att gå full fart på fordonsverktyg!

2020 började vi lägga full fokus på specialverktyg, vilket vi gör än idag. Vi har utvecklats med hjälp av olika tillverkare från bland annat Tyskland och Österrike till att har det största erbjudandet av fordonsverktyg och specialverktyg på den svenska marknaden. Över 3000 fordonsverktyg, över 1200 motor specialverktyg, över 2800 specialverktyg allt som allt, för att säkerställa att varje bil kan fixas på ett professionell sätt.

Året 2022 började vi även optimera våran produktsortiment för att garantera att varje kund får ett mer-värde i form av information, bilder och beskrivning. Vi arbetar varje dag på att utöka arbetsinformation, användningsbilder på äkta fordon så att du ser exakt hur du ska montera verktyget, dessutom erbjuder vi stora mängder av information och "bra att veta" med officiella informationer och arbets instruktioner från fordons tillverkaren, och hjälper dig att identifikera motorer och verktyg med hjälp av OEM nummrar och motorkoder.

Målsättning är att Lapplandimporten blir ett av den ledande företagen när det gäller specialverktyg och fordonsverktyg till bilbranschen i skandinavien. Detta vill vi uppnå med våran kombination av professionel och snabb 24/7 kundsupport, kvalitet, urval, information och mer-värde.

Leverans sker självklart över hela Sverige, Norge, Finland och Danmark men också ut i resten av världen!

Vi arbetar tillsammans med ledande grossister och tillverkare i Europa. Vi jobbar hårt och lägger till nya produkter och informationer varje dag i vår webbshop. 

Hittar du inte det du söker, så är du välkommen att kontakta oss via epost så svarar vi så snabbt som möjligt.

 

På grund av det mycket stora utbudet har vi ingen telefonsupport utan svarar på alla frågor så snabbt som möjligt endast via epost:

info@lapplandimporten.se

eller via "Kontakt"

Mycket tack för ert förståelse.

Lapplandimporten-team

 

Vårt mål är nöjda kunder !!!

 

 

Produkter
Övrigt